Asi pít a pít a pít....jenže to se malému dítěti těžko vysvětluje :o(. My jsme naštěstí neměli s tím žádný problém, jen celou noc nespala, jak z toho byla vyvalená. Neusnula ani v letadle, a to odlétalo kolem druhé ráno!
Katulec, to nevadí, hezky se to čte i po druhé :o)
Já jsem od včerejška slaměná vdova, bez dětí a bez manžela! To je krása. Včera odjeli všichni i se švagrem a jeho všema dětma na Šumavu na chalupu, takové malé S tebou mě baví svět... :o) A co myslíte, celý den gruntuju, protože už jsme tu docela zapadali špínou a prachem a mrtvýma mouchama :o(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.