No prišiel domov o 2 v noci :(. Ustlala som mu predvídavo v druhej izbe chvalabohu, ale aj tak som ho našla o pol 3 spať na gauči s nožom a chlebom v ruke a hlavou v notebooku. -neviem čo ešte chcel študovať. Tak som ho odtrepala na záchod a do postele. Dnes sa samozrejme tvári že sa nič nedeje, nič mi na to nepovedal. Som sa ho opýtala či by mi náhodou nechcel niečo povedať, a on sa tváril ako že čo také by som chcela počuť... Takže máme tichú domácnosť, cez toto sa ja len tak lahko neprenesiem. Čakala som že mi aspoň prepáč povie, no to ho ani nenapadne!
Vôbec mi nevadí že bol vonku, ani to že ako prišiel domov! Raz za čas sa stane.... Ale že išiel o 2 na tenis a vrátil sa o 2 v noci bez toho aby mi zavolal!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.