Přidat odpověď
Jejda Zuzi, naozaj ten čas letí. Ty už si v 33tt??? A teraz ani neviem či si to náhodou už nepísala, ale vieš či budete mať chlapčeka alebo dievčatko?
Mňa strašne zarážajú reakcie nášho okolia (myslim susedia a takí vzdialení známi) ktorí keď zistia že máme dvoch chlapcov tak z nich výde stále nejaká šialená hláška typu "ale veď nevadí"....alebo predvčerom sa jedna staršia pani susedka tak prihovorila že zase chlapec? No nevadí, hlavne že sú zdraví! Ja to vôbec ale nechápem, ja som naozaj šťastná že sú to dvaja chalani :)
Inak my sme mali dneska hroznú krízu, Tomáško bol dosť uplakaný a málo spinkal, stále bolo treba niečo...kojiť, prebaliť, prezliecť (každé kojenie = komplet oblečko ogrckané jeho aj moje) no a Adam ma tiež vždy presne vtedy súrne potreboval a ja som nemala čas...proste blbý deň :( A teda aj na Adamka to dnes nejako doľahlo tak zaspal s plačom že na neho kričím a že ho nemám rada. Odkedy mám deti som sa horšie necítila ako teraz :(((. Ani sa mi už nechce o tom písať, lebo mi je do plaču :( Už aby sme mali tatina doma :(.
Předchozí