No já jsem rodila v Benešově třikrát pokaždé jsem měla to štěstí že jsem měla u porodu Dr. Zemana to co jsem si tady o něm přečetla za kritiky jsem nezažila. Byl to velmi milý příjemný a ochotný pan doktor řádně mi vysvětloval průběh porodu ( hlavně u prvního) a přede jsem věděla co se se mnou bude dít jeho poznámky mně teda zvedli spíš náladu. Jinak Benešovskou porodnici mohu jen doporučit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.