| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Katko, u nás je to to samé - i ty lidské řeči. Já mám někdy pocit, že na lidi začnu křičet, aby tu pusu zavřeli a ty blbé řeči si nechali - šestinedělí je náročné období a ty řeči ohledně toho, že bohužel máme dva kluky mě vytáčí do ruda. Vždyť je to jedno jestli je to párek nebo dva kluci nebo dvě holky. Já kluky miluju a nikdy mi na mysl nepřišlo, že bych chtěla "páreček".

Vypravujeme Fildu na dovolenou - manžel ho za chvilku veze - mám malou dušičku - už teď mám na krajíčku - týden jsem bez Fildy ještě nebyla - nemluvě o tom, že je to u nás taky divoké. Hormony mám rozházené - Honzík přes den nespí, chce se nosit, ale na ruce mu je horko - je z toho nervózní a často pláče - na Fildu mám málo času - ten zlobí a poutá pozornost - já na něj křičím víc než je zdrávo - pak mě to mrzí - brečíme oba - takže se mnou cloumá smutek a špatný svědomí - chtěla bych se Filipovi víc věnovat, ale nemám na to čas a mrzí mě to a mám pocit, že ho odstrkuju a momentálně se ho zbavuju na dovolenou - šestinedělí není nic moc období - už aby bylo pryč.

Kluci jsou už pryč - nevím jestli ještě usnu - letí v 5 a já teď budu trnout co uši - dr. mě moc nepotěšila - včera při kontrole mi řekla, že by se měl po zánětu středouší letadlu vyhnout obloukem. Snad let přežije ve zdraví - protože jestli ne a něco se mu s ušima stane, tak hodně dlouho z výčitek nevylezu :o(((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.