Přidat názor k článku Kila dolů
Ahojky,
já jsem taky zkusila pokus a zvážila se, pak napila a zvážila se a ten rozdíl byl skoro kilo. A to stejné po jídle, před a po to háže až o kilo víc...takže odpoledne je lepší na váhu nestoupat, člověk i když ví, že váha přes den lítá, tak si stejně do hlavy zafixuje, že má víc než ráno...
a je fakt, že teď v tom teple člověk víc a víc pije, takže je spíš plnej vody než že by nabíral.
Já se teď snažím dát si pořádnou snídani a tím pádem mám přes den klid. Dám si klidně smažené vajíčka, nebo pečivo s nějakou pomazánkou a taky čokoládové kuličky Nesquick. A každé ráno 2 dcl pomerančového juice...to by jste nevěřili jak ten vás zaplní...a když si dám ráno ty čokoládové kuličky s mlékem tak nemám celý den chuť na sladké! Takže zkuste sacharidy ráno a uvidíte....dřív jsem měla se snídaní problémy ale tady dost zapracoval přítel a naučil mě snídat!
Dospěla jsem k názoru, že konečně nedržím žádnou dietu a hubnu.....prostě to chce jen změnit systém stravování a neodepřít si vůbec nic...samozřejmě nějaká omezení jsou...třeba jsem se dost vzdala bílého pečiva...ale když mám chuť na rohlík, tak si prostě jeden dám...ale fakt jen jeden! A tak si myslím, že o tom to celé je...naučit se nějaký systém. Nedovedu si představit, že bych před každým jídlem počítala kalorie a kilojouly....nebo, že bych žila s pocitem, že čokoládu nesmím do konce života...brrrr, to vážně ne!!!
Předchozí