| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lenny, ze srdce ti oddych preji.

Holky, ja trosku chapu, proc vsichni mluvi o "parecku".Mne to bylo uplne fuk, poprve jsem chtela strasne holku, ale jz od 4-teho mesise jsem po amniocenteze vedela,ze to bude kluk. No a podruhe mi to bylo uplne jedno,posledni tri mesice,kdyz jsem litala kazdy den do nemocnice na kontrolni monitory a kontroly prutoku, tak jsem na takove veci jako je pohlavi vubec nemyslela.Hlavne, aby bylo mimco zdrave.
Zpocatku ,kdyz se Zuzka narodila, tak jsem nevidela zadny rozdil mezi klukem a holkou.Az teprve posledni rok je ten rozdil obrovsky.Nemluvim jen o paradeni a holcicich grimasach, co pouziva.Pravda je ta, ze vztah matka a dcera je jiny nez matka syn.Neni to o tom mit vic rad, to prece nejde, obe deti milujete stejne,ale o tech klasickych babskych zivotech.
Ano, ja teprve ted poznavam co je to mit parecek, co je to mit dceru.
Holky,Marti, Pappulko, neberte to jako drazdeni vasich ted pracujicich hormonu, ale jako pocit cloveka,ktery ma doma obe pohlavi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.