Ahoj děvčata.Jo kde já už všude byla s hubnutím.Kursy jsem absolvovala dva také jsem byla se STOBEM u moře na cvičení.Teorie mám v hlavě nespočet ale praxe?Kouřit jsem přestala bez problému ale to jídlo je tak dobré.Dnes jsem se držela a ještě jdu večer sportovat tak v pátek snad vlezu na tu protivnou váhu.Tu s měřením tuku už mám také doma ale co je mi platná když teď mi to nějak nejde.Potřebuji silnou motivaci tak poraďte co by mě tak nastartovalo ať se zase raduju se života?Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.