Přidat názor k článku Kila dolů
Ahoj Ilonko, vítáme Tě do klubu! Musím říci, že jsem na tom asi dost podobně jako ty, pokud jde o postavu - mám hrozně velký rozdíl mezi boky a pasem a tím pádem mi skoro všechno je buď v pase, nebo přes boky:-(. Jinak moc zdravím i ostatní. Děkuji za podporu, pokud jde o vliv pití na váhu, ale já jsem se v obou případech vážila ráno, pravda poprvé jsem před tím byla na záchodě...Včera jsen přišla domů a spolubydlící mi nabídl večeři - bylo to v devět večer, ale neovládla jsem se:-(. Celý den jsem se pěkně držela. Ještě ke všemu sešlo z plánované vyjížďky na bruslích. :-(. Dneska jsem ale byla lézt a jsem pěkně vyšťavená a doma jsem si nic nedala. Je to ale každodenní boj. Chtěla bych moc povzbudit Janču, aby to určitě nevzdávala, zdá se mi, že to funguje tak, že se váha vždy na nějakou dobu zastaví nebo jde i trochu nahoru, ale pak člověk zase shodí ani neví jak. Alespoň doufám! U mě opravdu nejvíc zabírá jíst velmi často a po malých dávkách a trochu toho pohybu. Vždycky, když jsem začala propadat malomyslnosti, tak jsem pak zase něco shodila, tak se neboj a drž se! Mějte se všichni krásně. Bára
Předchozí