V roce 1973 manželovi rodiče přepsali svůj RD na manžela a do smlouvy si dali , ze si zde ponechávají trvalé bydliště a dožití. Sourozence manžel vyplatil. V roce 1974 jsem se tam přivdala já. V roce 1978 se manželovi rodiče odstěhovali a změnili si tím i trvalé bydliště, ale smlouva zůstala původní . My jsme se dali s manželem do opravy domu do kterého jsme za tu dobu (25let) investovali společně nemalé částky. Mě by zajímalo v případě nějaké nepříjemné události např. rozvod, úmrtí manžela atd. jaké mám vyhlídky když nejsem nikde psaná jako spolumajitel? (Máme dvě dospělé děti, které už mají své rodiny). IVA
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.