milá Kačko, sleduju Tvoje příspěvky od samého začátku .... Mám už čtyřletou holčičku, další miminko se mělo narodit 30.5. 2000. Zatím nic ..... asi se snaží ještě trochu přikrášlit ..... Dneska ráno jsem opět zasedla k internetu a dočtu se, že ty jseš už na cestě do porodnice. Bohužel, já už si zvykám na přezdívku "slonice". V pátek 9.6. jdu na příjem do porodnice, aby našemu miminku trošku "pomohli" na svět. Přeju hodně štěstí, sil a krásného a hlavně zdravého potomka ..... ahoj Veronika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.