Lenko, nechci Ti nějak odporovat, je to tvá zkušenost. Ale musím říct, já hradeckou porodnici znám a kromě svého porodu jsem vyslechla a zažila spoustu dalších příbuzných a kamarádek, více či méně komplikovaných atd. Tvé informace jsou poněkud nepřesné a zavádějící. Podle toho co píšeš, tak s kojením a sestrami jsi měla problémy na dětské klinice (taky nevím, na kterém oddělení, když jipku chválíš) a ne na gyn.-porodnické klinice. Tam nevím o nikom, koho by od kojení odrazovali. A i na té dětské vím, že se celkem snaží. Jedna kamarádka tam měla velmi nedonošené dítě (24TT) a půl roku tam nosila odstříkané mléko a po půl roce zkoušeli i kojení, takže je mi líto, že máš takové zkušenosti.
Jen k tomu dodám, možná, že v tvém případě se střetávali zájmy těchto dvou klinik. Gyn.-por. klinice jde v takovém případě především o zdraví matky, kdežto dětské klinice zase o zdraví dětí. V některých případech je to těžko slučitelné a věřím, že kdyby jsi neměla takto komplikovaný začátek, budeš určitě mluvit jinak jako všechny maminky z poslední doby, se kterými jsem osobně mluvila. Přeji hodně zdraví tobě i tvým dětem.
Předchozí