| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martinko, je mi z toho velmi smutno.Tvoje mamka musi byt v haji s nervy a potrebovala si to na nekom vylit, ty jsi byla nejlepe na rane, pisemne je to vzdy nejjednodussi.Tam to jiz vsichni probrali a vinika nasli-hystericke dite a problemova matka.Jo jo, to jsem s Davcou poslouchala bezne, nastesti jen od cizich.

Trileta puberta mne nechava celkem v klidu, muzu ji srovnavat s dvanactiletou.Jeji hlasky-" jezisi malja", "to snad neni mozny", "jsi blazen", obraceni oci v sloup, rvani jen kdyz ji pohrozim, ze na ten zadek dostane.Neposlechne temer nikdy, utika vsude, prestala sama jist, stale se svleka a beha nahata jako cikane, peskuje mne pred lidma a mysli si, ze je nejdulezitejsi v cele rodine. Tak takto se chova doma a me pritomnosti,jakmile je u nasich, tak je pry zlata.Mamka rika, ze kdyz se objevim v jeji blizkosti, tak se uplne zmeni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.