Martince přejeme všechno nejlepší k svátku a hlavně, aby se naučila upouštět nahromaděnou páru ke svému prospěchu!! Je to o to smutnější, že je to vlastní máma.
My dnes začínáme stavět nahoru, cihly jsou už na místě. Byl to tedy porod.
Za chvíli letím do Prahy k Tylovi na stříhání, tak se jdu udělat krásnou a mizím z domu. Už se těším!
Kačka právě probírá Adě vlasy a pravila: Jéé, tobě by slušely dredy! No comment!
Jo, a dnes jsem si přinesla pekárnu na chleba a už peču :o)) Jen to mám nějaké řídké a nekyne mi to, nu což je to první pokus. Míšo, nemáš nějaký osvědčený receptík na chlebík z kvásku?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.