Taky vše nej. Tak se mi v sobotu vrátil Adam s manžou z dovolené. Adamovi se stejskalo, držel se mi jako klíště a říkal že mu bylo smutno po mamce. No dlouho mu ta dobrota nevydržela a za hodinu byl na zabití. Poslední dobou strašně odmlouvá, neposlouchá a navíc je urážlivej a lítostivej k tomu, někdy si taky říkám zda to může bejt ještě horší a těším se až se nám narodí mimčo jak to Adam přijme. Musím pochválit tatínka, o Adama se skvěle staral a Adam se přestal v noci počurávat - tak jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží.
Marti, drž s mamka to třeba tak nemyslela, no a při nejhorším jseš zase o něco chytřejší, no a že trochu zlobí je to kluk jednou z toho vyroste a přece to neznamená že je to nějakej grázlík, hlavně že je zdravej a šikovnej taky se mu třeba po vás stejská.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.