| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky vše nej.
Tak se mi v sobotu vrátil Adam s manžou z dovolené. Adamovi se stejskalo, držel se mi jako klíště a říkal že mu bylo smutno po mamce. No dlouho mu ta dobrota nevydržela a za hodinu byl na zabití. Poslední dobou strašně odmlouvá, neposlouchá a navíc je urážlivej a lítostivej k tomu, někdy si taky říkám zda to může bejt ještě horší a těším se až se nám narodí mimčo jak to Adam přijme. Musím pochválit tatínka, o Adama se skvěle staral a Adam se přestal v noci počurávat - tak jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží.

Marti, drž s mamka to třeba tak nemyslela, no a při nejhorším jseš zase o něco chytřejší, no a že trochu zlobí je to kluk jednou z toho vyroste a přece to neznamená že je to nějakej grázlík, hlavně že je zdravej a šikovnej taky se mu třeba po vás stejská.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.