Ahojky, no občas to nějak blbne, taky něco napíšu a buď se to tady neobjeví vůbec nebo naopak minimálně 5x. Ale v pátek jsem se sem ani nedostala, takže nevím jestli to byla chyba systému. Jinak já za minulý týden cca 1 kg dole. Má současná váha je 88,2 kg. Takže jestli to takhle půjde dál tak bych za chvíli mohla mít 10 kg dole. Zatím mám dole 8 kg. V sobotu jsem si udělala velkou radost a koupila si nové kalhoty, dlouho jsem je chtěla ale ještě tak před měsícem jsem se na ně chodila jen dívat. A v sobotu jsem je už oblíkla. Tohle mě strašně povzbudilo a cítila jsem se fakt strašně dobře, ten pocit ani nejde popsat...a to jsem si o víkendu dala zákusek.... Tak se zatím mějte mooooooooóc hezky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.