Holky moc děkuji za podporu. Já teď hůř zvládám emocionální zátěž - to se stalo i při Filipovi - celé těhotenství a ještě dlouho po porodu jsem byla emocionálně rozhozená a teď se to opakuje. Všechno mi ubližuje a velmi snadno se rozbrečím a všechno beru moc osobně. Brečím i u Nema, tak co se divím, že mě rozhodí taková věc ;o) I když, ta mámy smska byla silný kalibr - i můj manžel - velký kliďas - byl naštvanej.
Míšo, toho zahradníka Ti závidím, já už přes měsíc na nic nešáhla :o( Manžel jen seká trávu a plevel jen bují. Na kytky už skoro není vidět :o( O vikendu tu byla švagrová s manželem a než jeli domů mi vypleli 1/3 zahrady - zlatý lidičky :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.