V Kutnohorské porodnici jsem rodila před jedenácti lety dceru vše proběhlo v pořádku. Nyní když jsem byla těhotná jsem nepřemýšlela o tom, že bych šla rodit jinám a dnes již vím, že rozhodnutí bylo velice správné. Syn se narodil bez komplikací. Personál je velice milý,hodný a ochotný se vším poradit. Nemusíte se bát na cokoliv zeptat vždy vám se vším vyjdou vstříc. Je docela škoda, že se na porodnici váže i negativní stránka, ale dle mého názoru je to hlavně tím, že když budete rodit v nějaké továrně na děti (Porodnice Podolí apod.) kde mají několik porodů denně a u jednoho se vyskytne komplikace rychle se na to zapomene a druhý den nikdo o ničem neví. oproti tomu v Kutné Hoře např.jeden porod denně pak se nedivte,když přijde problém hned o něm všichni mluví-typicky český národ. Já mohu Kutnohorskou porodnici jen doporučit. Dávám přednost ochotnému a milému personálu oproti nadstandartně vybaveným pokojům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.