| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holčiny, mys manžou se taky snažíme být důslední, ale naše paličaté dítko to prostě nebere. Pokud mu začnu domluvat tak začne bulet a říká "maminko moje nežlob se" takže já se chvíli zlobím, pak mu řeknu, že to nesmí dělat on vše odsouhlasí, že to dělat nebude a za 10 min jsme tam kde jsme byli. (vzpomínám si když jsem byla malá a byla kvůli tomu neposlouchání byta jak žito) U nás je nejhorší že řeknu aby si uklidil věci a on že ne, tak zvýším hlas a on zase že ne, nafoukne se jde si to uklidit, fňuká u toho a pak s náma nemluví. Prostě palice paličatá dubová, ale polevit nejde. Teď na něj docela platí, že není pohádka a žádná dobrůtka.

Holky nevím co natej dovče manža dělal, ale Adam se od té doby přestal v noci pčůrávat. Přes den se mu občas stane že si krůpne do gatí, většinou v zápalu hry a pak mi přijde oznámit že se počůral že to nezvlád. Tyky se začal sám utírat a musím říci že mu to docela jde - dokonce za ním nesmím ani nazáchod jak říká" mamko di plyč smrdím jako pase"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.