Rodila jsem U Apolináře před 8 týdny. Byla jsem na porodním sále I. Porodila mě por. asistentka Pavla Jirásková, která byla zkrátka úžasná, ostatně jako všechen personál. Zažila jsem dvě směny a nesetkala se ani s nejmenší neochotou. Všichni jsou chápaví, trpěliví a profesionální. Do ničeho vás nenutí. Využila jsem masážní vanu, kterou plně doporučuji. Horší už to bylo na oddělení šestinedělí. Ne že by byly neochotné, ale žádná samotná aktivita z jejich strany nebyla. Záleželo na směně. S kojením moc neradí, příkrm daly z lahvičky. Alternativní kojení jim nic neříká. Měla jsem pak problémy, aby se mi holčička přisála. Nicméně kdybych si měla znovu vybrat, určitě znovu U Apolináře, hlavně díky personálu na porodním sále.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.