(omlouvam se,spadnul mi net a odeslala se pouze cast) ....nikdo mi neodpovedel na to,proc mi pichaji injekce a na co jsou. Pak "nastoupila" pani doktorka a zacala na me rvat,at sebou hodim,ze tady budeme o to dele,kdyz se nesnazim. Tenkrat po porodu jsem plakala a rikala si,jak muze byt nekdo tak zly a jeste k tomu zena a doktorka. Je pravda,ze uz je to par let a je mozne,ze se od te doby toho dost v Krci zmenilo. Jen moje vzpominky na porod jsou porad dost strasne. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.