Přidat názor k článku Kila dolů
Ahoj holky,
zrusit nas nezrusi,on nam administrator ty stranky navysil,aby jsme se mohli schazet i nadale,ale bohuzel nevim,na jake mnozstvi,takze ani na jak dlouho.Pod kazdym clankem je totiz automiticky povoleno 500 prispevku a ty se tady u toho clanku uz napsalo :)
Ja jsem taky zaregistrovana a procitala jsem jak na to a pochopila jsem,ze kdyz nekdo neco spachti,tak to posle (nejlepe ve wordu) administratorovi a ten to pak prida pod spravnou kategorii :) A muzeme se schazet i nadale,jen pod jinym clankem a taky musim priznat,ze bych se chtela i nadala s vama vsema videt at uz s lidma,kteri tu jsou od sameho pocatku nebo i s nove prichozimi,protoze musim rict,ze mi to psychicky hodne pomaha :) Ono je hodne,to,ze vite,ze ma nekdo stejne problemy,chape vas,ale zaroven se snezi poradit,pomoc,podrzet.Jen me mrzi,ze jsme kazda od jinud,protoze by jsme si mohli pomahat i tim hecovanim,ze se jde cvicit a ne jen virtualne i kdyz i to je velka pomoc,myslim,pro kazdou z nas :) Ted preji krasny den,hubnuti zdar a jeste se musim pochlubit,ze jsem se vcera prinutila jit cvicit.Byla jsem mokra jak mys,ale straaaasne spokojena :) Pa Andy
Předchozí