Mile budouci maminky,
dovolte i me, abych popsala svuj zazitek z Podoli. Rodila jsem zde 11.2.2002.
Od 36. tydne tehotenstvi jsem chodila do poradny do Podoli. Bohuzel zde vzdy bylo mnoho maminek, cekaci doba nekdy dost dlouha. Sestricky a pan doktor velice mile.Mela jsem stesti vzdy na stejneho pana doktora Hamacka,ktery byl fajn.Velmi strucne receno- poradny se daly vydrzet, urcite se do budoucna zkrati cekaci doba maminek.
V pripade samotneho porodu muzu napsat- vyborne porodni asistentky Jindrova, Guthova.Jejich pristup byl velmi profesionalni a lidsky.Zminuji se zde jen o asistentkach, protoze to byly ONY, ktere me odrodily. Pan doktor tam byl jen na propichnuti plodove vody a po porodu me musel trochu sit.Nechci zde opomijet praci lekare, ale on prisel ve 2,00, sdelil nam s manzelem, ze se porod rozbiha, a tudiz ze prijde za 2 hodiny se podivat. Pavlinka se ale ve 2.55 narodila.Proto se zde o jeho praci nemuzu zminit.
Porodni sal, kde jsem byla od zacatku se svym manzelem byl velice prijemny. Take hralo radio, vybaveni moderni-srpcha, toaleta, polohovaci postel.
Citili jsme se tam velice prijemne.Asistentka prisla kazdou chvilku se podivat jak se mi dari, poradila, pomohla.
Po porodu jsme zustali vsichni 3 spolu,byl to neuveritelne nadherny zazitek.Pozdeji nam odnesli Pavlinku, aby se ohrala do inkubatoru.I my jsme s manzelem dostali obcerstveni, ktere prislo velmi vhod.
I ja jsem mela nadstandartni pokoj, ktery doporucuji maminkam, ktere chteji soukromi, popr. aby s nimi mohl byt manzel nebo kdokoliv jiny.Samozrejme, ze pokoj se neda zamluvit predem, tudiz je to otazka"stesti", jestli bude zrovna nejaky volny.
Co se tyce pristupu personalu na odd. nadstandartu- velmi dobry.Hodne sestricky, ktere se vzdy prisly podivat, kdyz stridaly sluzby, v pripade nejakych problemu byly na mobilu, takze hned prisly.
Nebudu se zde vice rozepisovat, ale jestli bude mit nekdo zajem o blizsi informace, ktere jsou vzhledem k tomu, ze jsem rodila v unoru opravdu"cerstve",moje emailova adresa je lense@seznam.cz, tak napiste a ja Vam na vse co budu vedet odpovim. Protoze sama dobre vim, jak je dulezite mit informaci co nejvice.
Vsechny budouci maminky zdravi Lenka s Pavlinkou.
Předchozí