| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Podřipská nemocnice s poliklinikou

Zdravím nastávající maminky. Já jsem rodila v Roudnici 26. dubna tohoto roku. Byla jsem moc spokojená. U porodu jsem měla výbornou paní doktorku Janků (doufám, že jí nezkomolím jméno), byla na mě moc hodná a je moc šikovná. Sestřička byla taky moc fajn, ale bohužel jsem zapoměla její jméno. Jediné co mi vadilo, že každá sestra měla jiné odpovědi na otázky, které jsem potřebovala vědět, takže jsem někdy byla zmatená. Sestřičky tam jsou super, vůbec se nedají srovnávat s Ltm nemocnicí, tam jsou některé opravdu nemožné, hrůza. Příště půjdu zase do Roudnice, chtěla bych zase stejnou paní doktorku u porodu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.