Jako těhotná jsem často navštěvovala tyto stránky a četla zkušenosti jiných maminek s rokycanskou porodnicí. Před porodem jsem navštěvovala kurzy v Rokycanech pod vedením pí. Šnebergerové a těšila se na každé pondělí, sešli jsme se super parta holek.
Co se týká porodu nemohu si absolutně na na nic stěžovat. Byla jsem domluvená se svým gynekologem, že až TO přijde stačí zavolat a k porodu přijede. Porod byl krásný, nastřihnutá jsem byla, ale nestěžuji si.Před nástřihem, který Dr. dělal,až když bylo jasné, že je nutný mi hráz neumrtvovali a myslím, že to nebylo třeba , jde jen o chvilku a to , že mi Dr. předem neoznámil, že bude provádět nástřih bylo pro mě určitě lepší, než abych čekala, kdy ten okamžik přijde. V den porodu jsem si mohla i sednout. Z porodního sálu jsem odešla po svých na pokoj, kde mi manžel pomohl do sprchy, kterou jsem opravdu potřebovala. Péče na šestinedělí byla fajn, byla jsem na nadstandartu , soukromi bylo super, také výběr z několika jídel nebyl k zahození a pro mě nejdůležitější návštěvy byly kdykoliv.
Tímto bych chtěla velmi poděkovat MUDr. Pavlu Novákovi za super péči během těhotenství a porodu, porodní asistentce paní Šnebergerové a MUDr. Píclové za skvělý přístup. Dále všem dětským sestrám, které byly velmi ochotné a vše vysvětlily, i když měly plné ruce práce. Porodnice v březnu 06, kdy jsem rodila byla úplně plná.
Příští porod bude též na 100% v Rokycanech, už se moc těším.
Předchozí