Ahoj holky! Tak vás v novém týdnu také zdravím. Nejdřív k pátečním výsledkům - já se tedy vážím zásadně ráno: měla jsem 74, to znamená o kilo méně než před týdnem. To mě velice potěšilo, ale teď po víkendu jsem se ještě nevážila a obávám se, že asi budu mít zase něco nahoře :-(. V sobotu jsme byli u našich a včera jsem úplně večer měla kus studeného smetanového dezertu:-(. Doufám, že se mi podaří příští pátek vážit zase alespoň těch 74.Mějte se krásně! Bára
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.