Vaše emmimino je pro mne a mého manžela velkou detektivkou, pokaždý týden jsem pravidelně četli, tiskly a debatovali o něm a čekali až se Vám narodí a ten čas již nastal tak jste se konečne stali mamkou a taťkou . Jsme rádi, že někdo jako Ty Káčo popisuje průběh celého těhotensktví. Bylo to velmi zajímavé a poučné doufám, že budeš v tomto tvém psaní dále pokračovat jsem s toho upřímně řečeno unešeni a pevně doufáme, že se dočkáme pořádných foteček Tebe Skokyho a Vašeho emiminka.
Moc Vám to přejeme a doufáme, že se v brzské době dozvíme zda máte Natálku nebo Adámka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.