Dobry den,v prosinci 2004 jsem u vas porodila holcicku a byla jsem moc spokojena,jen mam velke vyhrady k rezervaci "nadstandartniho pokoje".Prala jsem si jednoluzkovy a hned jak jsme prijeli k vam,na sale jsem projevila prani.Bylo mi receno,ze ta maminka,ktera porodi driv ho ma(cemuz pochopitelne rozumim),nicmene po porodu mi byl pridelen nadstandart dvouluzkovy s tim,ze ten jednoluzkovy je jiz obsazeny.Dcera se narodila v 7H rano 2.12,o den pozdeji 3.12.prisla p.Jilkova z TV NOVA a pokoj obsadila.Myslim,ze to je od vas dost nefer,zvlast kdyz prave tenhle pokoj inzerujete na svych internetovych strankach a vsude jinde.
Ja nejsem o nic min,nez zminena pani Jilkova a taky bych chtela po porodu ditete mit klid a ne dalsiho uplakaneho novorozence na pokoji.Myslim,ze by bylo prima,kdybyste tenhle pokojik nechali pouze celebritam a !nevzbuzovali "jak se rika falesne nadeje.Jen bych rada od vedeni porodnice,porodnich asistentek,nebo doktoru,primare,kohokoli,kdo ma tohle na starost zadala vysvetleni.Tohle vam moc velkou reklamu nedela.
Jinak porod byl prima,personal fajn,jen ze jsem se vubec nevyspala,kdyz uz jsem na chvilku zabrala,praskla uklizecka dverma,nebo prisla vizita a ja musela dite odtrhnout od kojeni a nechat mrznout v plence,nez se k nam uraci pani doktorka prijit.
Eva
Předchozí