přeji krásny den, rodila jsem v žatecké porodnici 2 jednou v 5/98 nedopadlo to dobře, byla jsem v 24 tt a rodila jsem sama na pokoji (dá li se tomu říct porod) přišla jen sestra pro kterou jsem si nepřed musela dojít dítě bylo mrtvé asi si někdo řekne no jasně ale byla jsem tak hotová že jsem si ani neuvědomila že by určitě měl přijít lékař a prohlídnout mě, podruhé jsem rodila hned v 3/99 a to už bylo něco jiného dcera se narodila dřív ale krásná a zdravá 3kg/46cm jmenuje se johanka a musím říct že za ten rok se všechno změnilo bylo to krásny a bez komplikací tak že ted jsem ve 3 měsíci a pokud vše dopadne jak má opět žatec i pro první špatnou skušenost nedám na ně dopustit...petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.