| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice T. Bati, a. s., Zlín

Ja porodila ve Zlíně 23.2.2006.Šla jsem tam na doporučení mé známe a byla přesvěčena ,že je nejlepší o to více mě překvapilo dění mého porodu.Přenášela jsem 2týdny a den mého příjezdu jsem měla nastoupit na pokoj,ale kvúli tlaku a začínajícím stahům jsem šla na porodní pokoj.I s manželem jsme od 10dopoledne do 6večera poslouchali jak se rodí jedno miminko po druhém,ale ja stále nic,přestože jsem měla stále vztahy po 3minutách celou dobu.Manžela posílali domů,že to dnes nebude,ale ja dostala velké bolesti a nechtěla ,aby odjel.Cítila jsem,že mam porodní bolesti,ale sestra mě odbyla,podle doktora nerodím.Šla jsem na oddělení ,lehnout.Ležela jsem mezi2mamkama a tajně se kroutila stále chodila až na vyšetřovnu,aby řekli vždy stejné:"Nejste otevřená,neotvíráte se".Dostala jsem čípek,prášek na spaní a sklidnění dělohy ale zkličující bolesti mi nedali spát.Byla noc já stále chodila po pokoji a kaže 3minuty čekala na další a další bolesti.Když sesta šla kontrolovat pokoje a viděla že nespím a jsem vyčerpaná,vedla mě spět na poroní pokoj.Nebyla jsem schopná si už ani zbalit a nést věci.Dole mi asistentka řekla to samé:"Nejste ani o kousek otevřená,nezvládáte bolesti to jsou jen poslíčky,co budete dělat až opravdu příjdou a vy jste "plně vyčerpaná".Byla jsem zoufalá,že mi nikdo nevěří pořád sama tlak hrozivý.Říkala jsem si proč ty bolesti jsou takové,když na porod nejsou.Stale miříkali to samé a 6e nezvládám poslíčky.Dala jsem se do pláče,už jsem nemohla.Když to vyděla tak řekla,že mám počkat a za 3hodiny pujdu na císaře.Myslela jsem že to nevydržím a dodala si odvahy apostavila se jí,že já nepláču jen tak a bolesti snášim jinak dobře bez pláče.Řekla ,že mě naposledy vyšetří a s"divem řekla že jsem otevřená na 7centimetru a ani přístroj nic neukázal,mela jsem bolesti jen dole ne v celém bříšku a oni to proto prý nepoznali.Od té chvíle byla asistentka skvělá a neustale me povzbuzovala.Volala jsem manžela a po dalších 15min ve vaně jsem vyla na 9,5cm a šlo se tlačit a Protrhnout vodu a v tom dorazil muj mažel a povzbuzoval mě také.Měla jsem příliš vysoký tlak a ani kapačka a léky nepomáhali a malý mel ozvy už nepatrné.Tlačila jsem jak to jen šlo a nakonec malý byl venku i bez nástřihu jen jsem se maličko natrhla.Měl pupeční šn"ru 2X kolem krku ,ale naštěstí vše v pořádku.Jen my ho nechali jen krátce,jinak sestřičky na 4patře ,byli skvělé a přeze všechno tam chci rodit znovu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.