Já jsem už týden doma. Malej je u babičky ve Zhoři na odnaučení bumbání. Ale na netu jsme ještě nebyla až teďkons. Rovnám věci do koupelny, šatny, ložnice. Malé věci na půdu atd. Dělám si to pomalu koukám u toho na vše co jsem ještě v klidu neviděla a všeobecně odpočívám. V neděli máme křtiny Domčova bratrance. a poté jedu na týden též do Zhoře. Pak je POUŤ což je u nás velká událost. Teri doufám, že někam prchnete, páč to je rachot jak na tankodromu. NO a pak už nás čeká opět chata s babičkou a pak taky s manželem ještě týden dovči. Mirkovi onemocněl šéf tak je teď stále v práci a vše se učí. Ale stejně tam bude jednou šéfem, tak ať má v hlavě něco dopředu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.