| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Chtěla bych se tímto podělit o zážitky z mého prvního porodu. Dne 28.2.2002 se mi narodila krásná holčička Adrianka.Přístup porodních asistentek a pana doktora byl úžasný.Mohla jsem se volně pohybovat, být např. na baloně ve sprše apod.Manžel byl se mnou po celý porod.Ač jsme byli kontrolováni, zda jde všechno,tak jak má, i tak jsme měli co největší soukromí.Poté, co se maličká narodila na žíněnce, tak s námi sdíleli tuto obrovskou radost.Nepřipadala jsem jako v nemocničním prostředí, ale spíše mezi známými lidmi.Po porodu jsem měla nadstandartní pokoj-což vřele doporučuji.Opět naprosté soukromí a klid k poznání malého tvorečka. A sestřičky? Ochota sama.Několikrát za den přišla novorozenečká sestřička a také sestřička ze šestinedělí. Zeptat se,zda je vše v pořádku, a jestli něco já či malinká nepotřebujeme.Páni doktoři přišli vždy ráno-též velmi příjemní a vstřícní.Tímto chci všem poděkovat za úžasný přístup a velmi příjemné chování.Nesetkala jsem se s jediným negativním přístupem ani podobným zážitkem, nýbrž naopak.Díky všem těmto lidičkám z nemocnice Vyškov je můj zážitek z prvního porodu příjemně nezapomenutelný.I můj manžel, který nás každý den navštěvoval,si mohl naší malinké opravdu užít. Všem vřele doporučuji tuto porodnici.Ještě jednou všem velice děkuji.Své příští miminko přivedu na svět opět zde.Jinde bych již nerodila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.