Tiež som pridala do tabulky Adamkove údaje. Ten čas fakt letí!!!! Vidím to hlavne teraz keď mám Tomáška...Adam je už velký chlap ;)
Dnes sme boli na chalupe a môj manžel postavil tam pri dome drevený bunker pre deti!!!! Je super, normálne som bola prekvapená z toho čo dokázal ;). Nemala som tam foťák, ale zajtra to určite vyfotím a pochválim sa ním :)))
No ale viete čo sa mi stalo? Včera ma uštipla včela na achilovku. Bolelo to ako šlak ale potom to prešlo a ja som na to aj zabudla. Večer mi to trošičku opuchlo a stále pobolievalo. Dnes ráno už som o tom ani nevedela, okolo obeda to začalo desne svrbieť a teraz k večeru mi noha začala puchnúť a puchnúť a nenormálne bolieť!!!! Momentálne mám nohu ako balón a som v štádiu, že na tú nohu proste nestúpim, pretože to neskutočne bolí. Keď som sa na to teraz lepšie pozrela, tak mám v okolí toho vpichu plno malých pluzgierov vodových. Je takáto reakcia na uštipnutie včelou normálna??? Uštipla ma prvýkrát tak vôbec neviem!!! Ale do zajtra mi to snad prejde, fakt na tú nohu neviem ani šlapiť. Mám ju spuchnutú, tvrdú a červenú :(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.