| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Ráda také přispěji se svou troškou o porodnicích.
V roce 1997 jsem rodila v porodnici v Klatovech. Nikdy už bych to nechtěla zopakovat. Z personálu musím pochválit pány doktory, ale ty sestry!!! (s výjimkou jedné mladičké dětské, to byly potvory - s odpuštěním). Jenom pro příklad : rodila jsem v prosinci asi devět hodin. Byla mi zima, vzala jsem si svůj župan, hned přilítla sestra a že ho musím sundat, protože můžu mít pouze ústavní prádlo. Ale ústavní župan mi nenabídla, tak jsem mrzla.
po porodu mi manžel přinesl kytici, ale musela jsem jí dát za okno (v prosinci!), protože jsou v ní alergeny - budiž, stejně mi to bylo líto.
návštěvy na pokoje nesmějí, přijímali se v jídelně, ale dítě jsem si sebou vzít nemohla, tak jsem ho buď musela nechat řvát na pokoji, nebo nejít za svou návštěvou. Navíc děti ukazovali pouze jednou za pobyt, tzn. za pět dní. Ukázali malou tedy manželovi a jeho rodičům, protože ti přišli dříve. Moji rodiče měli smůlu, museli si na svou první vnučku pět dní počkat.

stačí .. ?

A teď druhý porod. Rodila jsem v roce 2001 ve Vojenské nemocnici v Plzni. To bylo jako v pohádce.
Manžel mi odvezl do porodnice a protože už byl čas, šlo se rovnou na sál. Sestřičky byly hrozně milé a upovídané.Připadala jsem si hrozně důležitá a opečovávaná. Manžel dostal bez řečí papírový oblek a šel s námi na sál. Po porodu jsem hned dostala holčičku na bříško a k prsu. A manžel pochovat. Pak mimčo odvezli, na sále zhasli (svítilo někde pouze tlumené světlo), manžela nikdo nevyhazoval, ještě asi dvě hodiny po porodu seděl u mně na porodním sále a povídali jsme si, telefonovali rodičům a posílali zprávy známým. Na pokoji (nadstandartním) jsem byla s paní, se kterou už jsme se znali. Protože jsme spolu rodily. Přístup personálu byl vynikající, jídlo jsme si vybíraly z několika chodů, návštěvy mohly přijít téměř kdykoli a přinést cokoli a nikdo mi nic nevyhazoval.
Oba porody probíhali v noci, ale v Plzni mi nikdo nedal najevo, že je to v noci obtěžuje. V Klatovech se toho , doufám, za ty čtyři roky už snad také dost změnilo ke spokojenosti matek.
Zdravím a přeji dobrý porod, zdravé miminko a příjemný pobyt v porodnici všem těhulkám. Meduna

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.