Ja se taky pridam a budu delat Bulovce dobrou reklamu. 11. cervence podvecer pomohli na svet memu synkovi Sebastianovi. Muj porod trval 32hodin a vystridalo se u mne hodne porodnich asistentek a doktoru a vsichni byli bajecni, prostredi krasne, pokojicek, na kterem jsem rodila, byl utulnejsi nez u nas doma a i kdyz jsem byla urvana, nikdo mi nedal nic znat, naopak mi rikali, jak jsem statecna (a to jsem teda urcite nebyla). Znala jsem mnoho hororovych story o spatne podanych EPI, tak jsem chtela vydrzet bez, ale nakonec jsem si epidural vybrecela a mooooc dekuju tomu panu Dr. anesteziologovi (bohuzel nevim jmeno zadneho z doktoru ani PA, ale zjistim si je, protoze jim chci vsem osobne podekovat i s malym Sebikem), byla to krasna uleva a po porodu jsem nemela zadne potize. Rodil mne bajecnej mladej doktor se skvelou PA, moc mi pomohli svym vstricnym pristupem, vsechno mi vysvetlili, poradili a ja se pak mohla rozhodnout...Nastrizena jsem byla minimalne, pan doktor mi u siti rikal, ze si dava zalezet, abych nemela problemy se sezenim a opravdu jsem se snad hodinu po porodu na posteli posadila a na druhy den jsem ani nevedela, ze jsem rodila.
Dalsi porody jedine na Bulovce, nedam na ne dopustit :)
S. Baranekova
Předchozí