| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pappu, take se priklanim k alergicke reakci. Mela by jsi videt mne, kdyz se me telo priblizi ke gume-chirurgicke,nafukovaci balonky. Za kratounky cas zacnu otekat a zacnou se mi delat puchyrky podlite vodou.Na otok je nejlepsi " Jarišův"obklad, normalne prodejny v lekarne.
Holky, neverily by jste, co se vera stalo mne.Rano jsem zacala natirat tu budku, co Mira udelal na filtraci.Kdyz jsem mela prvni vrstvu, tak jsem zvedla tu velkou plechovku do vysky, abych se podivala, jak dlouho schne jedna vrstva a ona mi vyklouzla a kdyz z te vysky dopadla, tak me barva ohodila-normalne polila od vlasu pocinaje prsty u nohou konce. Instinktivne jsem zavrela oci, krikla na Dadu at hlida Zuzku a dojde pro nasi sousedku. Letela jsem poslepu do sprchy, strhala ze sebe saty a pustila vodu, barva samozrejme nic. Jen se lepila a dolu nesla. Pribehla sousedka a vydrhla mi alespon oblicej, oci v poradku. Pak mne napadlo, ze zkusim kartacek na ruce, ten pekne tvrdy. Rvala jsem si cele telo kartackem a mydlem,hotove sado maso, zuby stisknute a v ocich slzy, ale po dvou hodinach "pilingu" jsem 80% veskere barvy dostala dolu. Ted jiz budu jen odmyvat postupne.Nadavala jsem si priserne a blahorecila, ze byl doma Dada, ktery hlidal Zuzku a sousedka na dovolene.
Dnes si uzivam, deti jsou na chalupe, ja v bazenu nebo na lehatku s knizkou.Venku je leto jak ma byt, prijemne teploucko, da se dychat a pofukuje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.