Pro Miladu Dlouho jsem nemohla odepsat z technických důvodů, nicméně Váš příspěvek mi manžel vytiskl v práci a celý jsem ho četla asi hned dvakrát. Velmi mne zaujal. K mému prvnímu těhotenství: celé těhotenství probíhalo bez obtíží, ATOP se celkově zlepšil a skoro vymizel.Mohla jsem dokonce jíst i to, co před těhot. nešlo. Zlom nastal až po porodu, jak jsem dříve uvedla.Nevím co bylo příčinou,neměla jsem čas trávit delší dobu po doktorech. K nynějšímu těh.: ATOP se zhoršil,objevil se i na místech, kde původně nebyl, byl hodně svědivý. Musela jsem občas použít i Fenistil kapky.Nevím co bude po porodu, každopádně jsem dle Vás rozhodnuta kojit za každou cenu.Děkuji za Váš obsáhlý dopis.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.