Ahoj holky! tak já jsem poslední dobou na hubnutí moc nemyslela a už jsem se začínala bát, že jsem všechno nabrala zpátky, ale v pátek jsem se vážila a měla jsem stál 74 jako minulý týden. Dnes (v neděli )se ale musím začít držet, protože včera se mi to moc nedařilo s myslím, že jsem přece jen něco nabrala:-( Doma ale nemám váhu a zvážím se stejně až za týden. Držím vám všem palce, naštěstí už přešla ta největší vedra, tak se nám bude lépe hýbat. Bára
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.