Já zatím nemám žádnou zkušenost s porody, ale právě si vybírám, kde porodím naše mimčo a tak mě i zajímají názory na jednotlivé porodnice. Musím konstatovat, že co tady čtu, je co člověk to názor. Myslím si, že "všechny" porodnice jsou dobré, zdravotnictví v naší zemi je mnohem lepší třeba než v GB atd. ale spíše je to o lidech. A ty si jaksi nemůžeme pokud teda nejsme tak bohaté moc vybírat. Prostě záleží na koho právě natrefíte. Taky každá z nás má trochu jiné představy o svém porodu a následné péči. Někomu stačí málo a někdo chce mít větší komfort. Myslím si, že nespokojenost v poslední době je podle mě způsobená hlavně tím, že je "hodně" rodiček a málo času. Je asi hodně těžké zavděčit se každému v plné míře, jakou by si každá z nás představovala. Můj názor je ten, že pokud nejste některá opravdu spokojená tak je asi nejlepší cesta k nápravě vyřídit si některé problémy osobně a ne hanit nemocnici cestou internetu. Mám dost čerstvou zkušenost s tím, že jeden blbý lékař dokáže zkazit jméno celému zdr. zařízení. ale jedině jak člověk může něco změnit je prostě a jasně si stěžovat. Tím, že sem píšete až tak veliká negativa dokáže každou prvorodičku totálně zdeprimovat, že bude mít vůbec strach do nějaké porodnice jít.
Předchozí