Ahoj d+včata.No Hani úpně s tebou cítím já když mám ty své dny tak taky nevím co bych snědla.Máme to my ženské těžké.Já už jsem zjistila že nejlepší období mám hned po měsíčkách.trvá to sice jen týden ale vůbec nemám chuť na sladké a ani se nijak nepřejídám a to je zrovna teď.Jinak jsem sobotu a neděli ustála dokonce jsem včera byla plavat v bazénu a večer 30 km na kole.Zatím váha stojí ale doufám že tento týden něco schodím.Zdravím všechny Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.