Ahoj snažilko,
já jsem si dnes 32.DC také ráno dělala TT a také negativní. M jsem nedostala, jen jsen jeden den krátce po tulení s manželem slabě krvácela. Jinak mám tlaky v podbřišku jako při ovulaci a zvětšená a trošku citlivější prsa. Teda trošku, no musela jsem si koupit trošku větší a pohodlnější podprsenku a i manžel a kámoška tvrdí, že je na první pohled vidět, že jsou větší. Měřím si i BT, která je již 18 den zvýšená. Dnes jsem si volala doktorce a ta mi řekla, ať si týden po vynechání M udělám tes a pak za týden další, kdyby byl ten první negativní. Ten co jsem si dělala dnes byl vlastně 4. den po vynechání. Takže to zkusím za pár dní a koupím si nějaký citlivější. Myslím si, že daleko důležitější než TT je ta teplota. Já si jí měřím v ústech digitálním teploměrem. Jinak občas je mi ráno trošku šoufl, ale jen tak trochu, jako kdybych snědla něco špatného. To ale nepovažuji za podstatný důkaz, jelikož to může být i nevolnost z vedra. No tak uvidíme třeba v pondělí. Jestli to s tím testem do pondělka vydržím. Jsou ale i případy, že TT je dlouho negativní. Zkus si ráno změřit teplotu. Myslím, že by měla být tak nad 36,5 Ahoj a držím palce.
Předchozí