Rodila jsem na Slovach,ikdyž jsem dávno předtím měla vybranou Rokycanskou porodnici.CHodila jsem tam na předporodní kurzy a líbilo se mi tam.Ale ve 32.týdnu jsem začala náhle krvácet.Tak jsem volala svému gynekologovi do Plzně a on řekl at si zavolám rychle sanitku a rychle na Slovany.Tam dělají a jsou připravený na předčasné porody.Okamžitě jsem volala manželovi a jeli jsme naštěstí autem,ale rychlostí blesku na ty SLovany.Ihned se mi věnovali a musím říct že jsem byla vyklepaná ale naštěstí vše dobře dopadlo.A v 10hodin jsem císařským řezem porodila chlapečka Martínka(1745g a 42 cm).Okamžitě byl převezen na Bory na neonatologické oddělení.Děkuji moc všem doktorům že se rychle seběhli a udělali sekci.A zachránili našeho chlapečka a vlastně i mě.Jinak bych prej vykrvácela.Výborná porodnice,nemůžu si stěžovat zachránili nás! Maminky nekoukejte jen na vybavení porodnice a pokojů-Na tom až tak nezáleží.Děkuji ještě jednou!Dnes je našemu chlapečkovi 11.měsíců a vše rychle dohnal.Martina Rothová,Rokycany
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.