Téměř před třemi lety jsem v Nymburce porodila syna Kryštofa.Manžel byl u toho. Oba jsme moc spokojení s přístupem personálu. Mohla jsem si přizvat i svého obvodního gynekologa (p. Trunečka),který s porodnicí spolupracuje. Měli jsme štěstí i na PA. Hlavně na paní Horáčkovou, ke které jsme i docházeli na předporodní kurzy.Ale i ostatní PA byly moc fajn.Jediný problém byl v kojení.Odcházela jsem se slzami v očích a nikdo mi neřekl co a jak.Cestou jsme pro jistotu zakoupili umělou výživu. (V porodnici jsem se nerozkojila a měli jsme lahvičky).Doma jsem se ale rozkojila a to tak,že jsem kojila celých 22 měsíců. Příště pojedu rodit jedině do Nymburka. Letos v červenci jsem se do této nemocnice podívala podruhé. Tentokrát na oddělení gynekologie.Samovolně jsem potratila v 6.tt. I v tomto traumatizujícím zážitku jsem se setkala s milým, profesionálním a lidským přístupem. Paní doktorka Doleželová a setřička Jitka (?) ( a celý sálový tým na úžasném novém klimatizovaném sále)mi dokázaly jednodenní pobyt (kvůli kyretáži dělohy)ulehčit i přítomností mého muže (Téměř celý den se mnou byl na pokoji,krom zákroku).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.