Přidat názor k článku Kila dolů
Teda dneska to blázní, normálně se mě zobrazil článek a pod ním ani jeden jediný příspěvek, jako by jsme tady nikdy nebyly!
No já jsem dneska stoupla na váhu a celkem mě překvapila, výsledek je 87,8 kg což je o něco méně než minulý pátek. Takže když se mě podaří ještě 1 kg dolu, tak budu mít celkem 10 kg dole od května.
Asi je to tím, že ty poslední dva dny jsem zas najela na svůj osvědčený systém.
ráno Nesquick s mlékem a 2 dc pomerančového juice. Okolo 10.00 hod bánán nebo mandarinka nebo jablko...Kolem 11.30-12.30 si dám oběd ( nosím si z domu a většinou naprosto klasický oběd, tam nehledím na dietní nebo nedietní). Oběd si rozdělím na 2 části. První v 11.30-12.30 a druhou půlku kolem 15.00 - 15.30 hod. A mezi těmato dvěmA obědy zas jablko nebo mandarinku, ale už ne banán.Ten má moc sacharidů, takže těma se nadopuju ráno a dopoledne a pak už většinou celý den na nic sladkého nemám chuť. A večer na večeři si dám buď šopák, nebo šopák s rybou nebo grilovanými kuřecími prsy. A nebo si dám tak jak včera večer kousek pizzi, ale třeba jen 1/4. A v pátek si většinou dávám na véču brambory na plátky pečené v troubě a k tomu tzatziky ( ty jsem se naučila jíst na Krétě a je to úžasně dobré prakticky k čemukoliv).
A když mám čas a náladu tak si dám 20 minut na rotopedu nebo cvičím dle DVD posilování probl. partií.
Tak to je můj návod na hubnutí. Nezaručím, že to funguje na všechny, ale zkuste to třeba vám to pomůže.
Výhoda je, že nemám vůbec hlad a přitom kila mizí! Hlavně ty sacharidy spíš ráno, ale občas si taky dloubnu sladkého odpol.
Hodně mě to pomohlo od toho věčného uždibování a chutí na "něco"!!!!
Tak všem hezký víkend, a ty nám pak Andi dej vědět co s tím článkem atd....
pa pa
Hana
Předchozí