Souhlasím s tím, že služby porodnice v Motole jsou perfektní. S péčí jak v poradně, tak i na porodním sále, JIPce a na šestinedělí jsem byla velmi spokojena.
V prosinci 2001 se mi zde narodila holčička Zuzanka - na porodním sále jsem strávila 11 hodin a s odstupem tří měsíců musím říct, že to bylo docela fajn. Manžela jsem měla u porodu a díky paní doktorce, která mi nabídla možnost „epidurálu“ (jehož použití mi i ochotně vysvětlila) jsme to oba prožívali v pohodě. Zuzka nakonec musela ven císařským řezem, který mi byl proveden právě pod „epidurálem“, takže jsem to celé mohla vnímat a bezprostředně potom vidět miminko, což je skvělé! Díky výbornému přístupu lékařů i porodních asistentek a samozřejmě také díky dobrému technickému vybavení sálu jsem se po celou dobu porodu cítila velmi dobře.
Vzhledem k tomu, že moje tělo se trochu déle po operaci zotavovalo, zdržely jsme se Zuzkou na odd. šestinedělí více jak 14 dní, takže jsme si služby nemocnice obě dost užily a v žádném případě jsem se nesetkala s neohleduplným chováním personálu, o kterém jsem četla v několika předchozích příspěvcích. Naopak jsem byla velmi mile překvapena, že lékaři a sestřičky se chovají vstřícně a mají velmi hezký „lidský“ přístup k pacientům.
Na základě mých zkušeností bych mohla porod v Motole jen doporučit.
Romana
Předchozí