| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No a manžel tu má dcéru a exmanželku až do budúcej soboty... Ani neviete kolko si musím hrýzť do jazyka aby som niečo nepovedala čo by som nemala. Lili nebýva u nás ale u svojej starej mamy spolu s mamou... Bola 1x u nás, no to sa na mňa ledva pozrela a vyhýbala sa mi ako sa len dalo :(((. Ten ďalší deň vraj celý prespala... Včera jej Tibor volal že kedy príde, že chce byť s ňou, tak išla s nami von, ale nechcela ku nám tak sme išli na chalupu, tam bol náš kamarát zrovna s priatelkou. Boli sme tam, všetko bolo OK, naďalej sa mi vyhýbala ale na to som si už zvykla. Potom zaliezla do auta a tam plakala. Tibor ju nevidel, ale ja ano. Žiarli na mňa, žiarli na Adamka a Tomáška . Je smutná z toho že keď prišla, nie je stredobodom sveta pre Tibora. Ja ju chápem, ale ono to už bohužial inak asi nebude. Tibor s ňou netrávi veľa času, ona ku nám chodiť ani velmi nechce kvoli mne. Teraz som manžela poslala nech ide s deťmi von aj s ňou...bezo mňa....snad si to všetko vysvetlia. Ona sa totiž cíti odstrčená, lebo aj keď bola s nami, všetci sme hovorili slovensky a ona nerozumie nič slovensky . Ona by bola spokojná keby jej otec bol tieto 2 týždne s nimi (s ňou a jej mamou)... Tak by som sa s ňou chcela porozpravať o všetkom, ale mám nejaký blok a veľa robí aj tá jazyková bariéra, až tak dobre po anglicky neviem .
No a dnes okolo obeda mi ešte aj zavolala jej mama že prečo ju nevoláme ku nám, že sa jej otec nevenuje mi je z toho smutno, lebo ono to možno potom vypadá tak že ja mu nedovolím byť s ňou. Ale ona má 24 rokov!!!!!!
Asi by bolo dobre keby strávili aspon nejaký čas osamote ale ako a kedy keď ani nie je u nás? No ja z domu kvoli nej neodídem a samozrejme ani Tibor sa neodsťahuje na 2 týždne ku exsvokre!!! Tiborovi vyčíta našich kamarátov, že nikdy si nemyslela že sa jej otec bude baviť s takými "rasistami"...aby ste chápali, jej matka je Rómka... Ani my ani naši známi nemáme nič proti Rómom, ale americký systém výchovy detí ju úplne zmagoril, akonáhle niekto na niekoho povie že je Róm, tak ho urazí na smrť a je rasista :(. Má strašne divnú povahu.

Tak som sa posťažovala...prepáčte, ale keď mňa to tak štve :(((.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.