Dne 31.10.2003 v 5.10 ráno jsem v porodnici Milosrdných bratří v Brně porodila zdravého chlapečka Honzíka.Chci poděkovat za velmi profesionální a lidský přístup porodní asistentky i pana doktora při porodu.Také na odd.šestinedělí,kde jsem se jako prvorodička cítila velice dobře díky lékařům a sestřičkám.Pomohly s jakýmkoliv problémem v kteroukoliv hodinu,nebála jsem se zeptat,vzorně pečovaly o mně i o Honzíka.V dnešní době plné různých metod a maminek co zkouší a vymýšlí někdy i krkolomné způsoby porodu,je opravdu obdivuhodné postarat se o vás i miminko zároveň.Proto ještě jednou děkuji za profesionální přístup,por.asistentka se mně zeptala na všechna má přání a představy,pečlivě a trpělivě mně informovala o průběhu porodu a stavu miminka.Opravdu oceňuji takoý přístup.Přeji spoustu spokojených maminek porodnici všem doporučuji.Hana Kellnerová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.