Přidat odpověď
Ahojte, tak pro změnu zase prší a prší, ale alespoň třeba porostou houby. Už se na ně těším.
Pappulko, mě se zdá, že tím, že žila jen s otcem, tak o to více na tebe žárlí. A ty jsi ještě k tomu tak mladá. Docela ji chápu, že se s tím tak těžko vyrovnává, ale snad jen potřebuje čas. On ji asi také život moc nešetřil. Určitě se jednou spolu dohodnete. Ted ti přeju pevné nervy.
My jsme dnes byly s holkama u panímámy, docela byla kupodivu úplně v klidu. Tak si dnes ale připadám jako ve 20.týdnu, protože jsme poořád jen něco jedly!
Kačko a Zuziko, to snad není ani možné, že už máte takovou chvilku do porodu. Tak ať vám to dobře utíká! Spát ve stanu v tomto stupni těhotenství, tak to je docela odvaha :o) Já už se teď pořádně vyspím jen na mé posteli :o))
Teď mě čeká náročný týden, zítra laborka, gynda, advokátka, úterý další schůzka v práci (z toho mám už teď psotník), ve středu tu máme Martinku a pátek nastupuju přes odpor té personální baby do práce. To bude zajímavé. Ještěže mám podporu (skoro)všech kolegů.
Tak se jdeme mýt a do hajan. Už je mi zase zle, mohlo by to už konečně přejít :o((
Majo, otěhotnění se přece jen bez něčeho neobejde... :o)))), ale jinka mi to připomíná to u nás doma :o))))
Předchozí