| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Jihlava

Absolvovala jsem císařský řez v jihlavské nemocnici koncem června.Šlo o plánovanou operaci.Rozhodně není na místě strach z epidurální anestezie,její aplikace bolí asi jako vpich do žíly při odběru krve-jsem velká posera a měla jsem strach,že se budu cukat a ještě si tím ublížím,ale byla to pohoda.Za chviličku po napíchnutí páteřního kanálu mě začaly hřát nohy a nastoupili šikovní hoši se skalpelem,před obličej jsem dostala závěs,abych byla ušetřena pohledu na vlastní útroby.Asi za pět minut(přibližně,vnímání času jsem určitě měla zkreslené)byla miminka na světě.Dalších asi 45 minut trvá odstranění placenty(cítila jsem mírně nepříjemné tahaní) a šití.Nejhorší pro mě byl pocit,že nemůžu dýchat,měla jsem znecitlivělou i dolní část hrudníku.Den operace je ještě docela pohodový,12 hodin se nesmí vstávat a infuze s analgetiky člověka docela příjemně naladí.Trošku peklo nastalo druhý den,když jsem se chtěla posadit.Nebojte se a řekněte si sestřičce o injekci na bolest,já si hrála na drsňáka a zbytečně jsem trpěla.Velice nepříjemné je i první močení po vyndání cévky(taky druhý den),naopak její zavedení,ze kterého jsem měla taky strach,nebolelo vůbec.Určitě vás zajímají všechny detaily-takže ještě se připravte na to,že až vám dá sestřička s úsměvem a se slovy „aby se vám zavinula děloha“ injekci,budete mít po půl hodině nutkání zavinout sestřičku do koberce a hodit jí z okna.Zkrátka první tři dny nejsou procházka růžovou zahradou,za týden je lépe a za čtrnáct dní na to ošklivé zapomenete.
Všichni lékaři i sestřičky byli úžasní,pokud bych měla rodit znovu,tak určitě v Jihlavě.Určitě jsem na spoustu věcí zapomněla,klidně se ještě ptejte,budu sledovat diskuzi a ráda odpovím

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.