| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martinko, chtělo by se smát, ale asi to nemáš moc lehký, co? Zrovna včera jsem si četla v jedné chytré knížce (Nejšťastnější batole v okolí), že nový sourozenec je pro toho staršího opravdu tvrdý oříšek.Je to, jakoby si muž přivedl novou ženu a chtěl po nás, abychom ji měly rády:-) Jsou tam nějaké rady před narozením i po narození mimča, kdybys chtěla, písnu ti to do mailu. Otázka je, jestli jsou ty rady k něčemu...

K té tříleté prohlídce, já měla za to, že budou zkoušet právě tyhle dovednosti:o) Nechci se chvástat, ale náš Tomáš je v tomhle poměrně šikovný. Barvy zná, ví jak se jmenuje a kde bydlí (trénujeme pro případ ztracení se, i když si myslím, že v té chvíli by z něj nikdo nic nedostal), zná pravou a levou ruku,zná některá písmenka, počítá do 13, rozezná číslice do 10 a už mluví obstojně s R i Ř (to je práce dědečka). Na to, že do dvou a půl roku skoro nemluvil, to přišlo rychle. Taky celkem pěkně zpívá, hudbu miluje. Nicméně má zase jiné nedostatky - nechce chodit sám na záchod ani čůrat, oblékání nesnáší, je bázlivý a hrozný stydlín (však jste viděly v Hartmanicích). O malování se nám může jen zdát, přála jsem si, aby zdědil talent po druhém dědovi, ale zatím to tak nevypadá:o)
No, jsem na něj pyšná, ale nemyslím si, že bych doma měla bůhvíjak geniální dítě:-) Pochopila jsem, že chvíli jsme v něčem napřed a chvíli zase pozadu, tak to s dětma chodí, proto nic nelámu přes koleno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.